Erotikus Munkák

Az Erotikus Munkák blog a felnőtt Webkamerás Modellkedést, mint állás és online pénzkereseti lehetőséget mutatja be a látogatóknak. Az oldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek állásajánlatnak. Az oldal erotikus munkával és annak bemutatásával foglalkozik amely kizárólag 18 éven felülieknek szól. Amennyiben még nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt!

Milyen modell nevet válasszak?

2011.08.07. 10:55

szerző: ppla

Könnyen megjegyezhető nevet válassz. Mivel a Livejasmin nemzetközi oldal, ezért lehetőleg mellőzd a magyar neveket és találj ki angol szereplő nevet.

 

A regisztráció során töltsél fel maximum 6 darab különböző nézetű képet magadról. Válaszd ki belőle azt az egyet, amely szerinted a legtöbb látogatót vonzza. A színes, érdekes, profi vagy a fél-profi fotók plusz előnyt jelenthetnek.

 Modell Regisztráció: KLIKK IDE

Címkék: livejasmin milyen modell nevet válasszak modell név választás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr733131221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása