Erotikus Munkák

Az Erotikus Munkák blog a felnőtt Webkamerás Modellkedést, mint állás és online pénzkereseti lehetőséget mutatja be a látogatóknak. Az oldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek állásajánlatnak. Az oldal erotikus munkával és annak bemutatásával foglalkozik amely kizárólag 18 éven felülieknek szól. Amennyiben még nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt!


Hogyan viselkedjek? Mit csináljak amikor online webkamerás modellként dolgozok? Az alábbiakban néhány hasznos tanácsot kapsz a webcam model munkával kapcsolatosan:

  • Viselkedj természetesen, hogy személyiséged "átmenjen" a látogatókhoz. A fizető vendégek azért akarnak látni, amiért az vagy aki vagy! A vendégek meg akarnak ismerni ezért látogatják a profilodat.
  • Ne tűnjön munkának a szereplésed. Ha élvezed a szereplést, akkor a vendégeid is élvezni fogják.
  • Ha van mikrofonod, akkor válaszolj a kérdésekre szóban. Így megkíméled magad a gépeléstől
  • Legyél barátságos
  • Beszélgess lehetőleg minden vendéggel. A vendégek potenciális tagok, akik privát műsorodra előfizethetnek.
  • Néhány óra munka után pihenj és frissítsd fel magad. A vendégek nem szeretik a fáradt. punnyadt, karikás szemű modelleket.
  • Mosolyogj, táncolj, mozogj körbe, légy erotikus, "húzd" a vendégeket. Ha a modell ügyes ezen a téren, akkor nagyon gyorsan és sokáig privát, fizetős műsorra viszik.
  • Ha van speciális játékszered vagy eszközöd, akkor ezt is bevetheted. Mutasd meg a vendégeknek az ingyenes chatben, hogy a privát, fizetős percekben ezekkel is fogsz játszani.
  • Jegyezd meg a már fizető vendégeid nevét és néhány személyes információt róla. Így legközelebb sokkal könnyebben tudod privát műsorra invitálni.
  • Ne mutass túl sokat magadból! Ne ugorj be a "Mutasd meg ezt, meg azt" mondatoknak. Ezek leggyakrabban nem fizető vendégek, csak igérgetnek. Emlékezz rá, hogy a meztelenkedés az ingyenes chat módban tilos! Ez potenciális bevételkiesést okoz neked és akár az oldalról is eltanácsolhatnak, mint modellt.

 LiveJasmin Modell Regisztáció: KLIKK IDE

 SexChat.hu Modell Regisztráció: KLIKK IDE

 

Címkék: mit szereplés csináljak livejasmin sexchat hogyan viselkedjek hasznos tanácsok új webkamerás modelleknek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr933131255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása