Erotikus Munkák

Az Erotikus Munkák blog a felnőtt Webkamerás Modellkedést, mint állás és online pénzkereseti lehetőséget mutatja be a látogatóknak. Az oldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek állásajánlatnak. Az oldal erotikus munkával és annak bemutatásával foglalkozik amely kizárólag 18 éven felülieknek szól. Amennyiben még nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt!

A Livejasmin Bemutatója

2011.08.06. 23:50

szerző: ppla

A Livejasmin a Világ legnagyobb és a legjobb felnőtt tartalmú erotikus webkamerás weboldala. Az oldal napi látogatottsága lenyűgöző (2.5 millió oldalletöltés/nap), rengeteg fizető ügyféllel, akik az előadók privát műsoraiért fizetnek. Nem ritka, hogy a legjobb webkamerás modellek 10.000 USD-t keresnek havonta. Nemzetközi oldal lévén alapfokú idegennyelv tudás nélkülözhetetlen a munkához. Leginkább angol és/vagy német nyelv ismerete előny.

A Livejasmin-nak nagyon egyszerű regisztrációs folyamata van, amely magyar nyelven is rendelkezésre áll. Kiváló, könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelőfelületének használata néhány perc alatt elsajátítható. A modelleknek lehetőségük van arra, hogy inkognitójukat megtartsák. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy blokkolhatnak három a modell által kijelölt országból érkező weboldal látogatókat, így nem kell kell attól tartani, hogy ismerősök ismerjék fel, találják meg a modellt, profilját, szereplését és műsorát.

A sikeres Livejasmin regisztrációt követően egy kiemelt helyre kerül a szereplő profilja, hogy azonnal fizető vendégekkel tudjon kapcsolatba lépni.

Livejasmin regisztráció: Klikk Ide

A Livejasmin-nal akár 3.99 USD-t kereshet a modell percenként.

 

Címkék: látogatottság regisztráció bemutató kereset livejasmin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusmunkak.blog.hu/api/trackback/id/tr333130868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása